Jump to content
ET4FUN Taistelukoulu

Kahvipapu

ET4FUN
 • Content Count

  846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Kahvipapu last won the day on February 18 2018

Kahvipapu had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

2 Followers

About Kahvipapu

 • Rank
  Kenraali

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ylöjärvi
 • Steam
  kahvipapu2

Recent Profile Visitors

2930 profile views
 1. Kahvipapu

  Update uutisii

  Pari päivää tharggujen tuloon, jospa jostain sais vaan peliaikaa itelleen ladattua..
 2. Kahvipapu

  Update uutisii

 3. Kahvipapu

  Elite: Dangerous - Yleistä löpinää

  Kukkais-alienit lähenee.. Mukavat tööttäykset, viel en oo ite livenä tavannu noita, mutta oonkin jossain galaksin reunalla huitelemassa..
 4. Kahvipapu

  Update uutisii

  Populaa purkkiin!
 5. Kahvipapu

  Elite: Dangerous - Yleistä löpinää

  Mofo aliens, ei ihan thargoideja vaan kuulemma jotain pahempaa..
 6. Kahvipapu

  Olipa kerran avaruus...

  About suunnassa NGC 7822 Sector LC-V c2-2, eilen piti hamstrata mineraaleja kivien seasta: http://www.laihia.net/elite/img/Screenshot_0135.bmp => suuntana nuo kirkkaat valopisteet oikealla alareunan hujakoilla jossa olis paljon O-luokan tähtiä ja mustia aukkoja. Eli siis Elite:Dangerousii tökkiny taas hetken, pitäskö sitä rakasta Eveäkin vielä jaksaa koittaa..
 7. Kahvipapu

  Oma serveri

  http://oxidemod.org/threads/problem-with-the-latest-rust-update-on-linux.21769/ => LD ongelma linukoissa, saattaa toimia pienellä tönäsyllä => FIXED, game on! Löytyy listoilta siis et4fun nimellä
 8. Kahvipapu

  Oma serveri

  Muuten hyvä mutta tää uusi päivitetty versio servukamasta ei enää toimi, samat konffit yms mitkä toissapäivänä toimi n 10 minuutissa ei toimi ny lainkaan. Eilen meni muutama tunti tuota paukuttaessa, pitää jatkaa tänään.
 9. Kahvipapu

  Oma serveri

  Mitä tuo "resetti tänään" tarkottaa, tuleeko se aina tiettyyn aikaan/päivään/kuukauteen, tyyliin steemiä updeittaamalla kartat pärähtää nollaan?
 10. Kahvipapu

  Oma serveri

  Ku en mitään rustista tiiä mutta palvelinhömpötykset on tuttui, niin tuli koitettuu mitenhän tuo dedi-servu istuu yhteen random amazon ec2 linuxiin, ja hyvinhän se meni. Perusvanillakonffit yms: connect 54.171.53.210:34060 Milläs modeilla yms konffeilla te ootte pelaillu?
 11. Kahvipapu

  Update uutisii

 12. Kahvipapu

  Update uutisii

  2.2 Guardians update taitaa tulla tiistaina (http://arstechnica.com/gaming/2016/08/elite-dangerous-guardians-2-2-details-guide/), voip olla että illan pimeydessä laneilla on pakko vähän "testata"..
 13. Kahvipapu

  EVE Online patch news

  https://community.eveonline.com/news/dev-blogs/introducing-clone-states-and-the-future-of-access-to-eve-online/ Clone States - ilmaisesti mukaan peliin mutta vain Alpha tasolle, eli vähän trial tunnuksen tapainen mutta ilman aikarajaa. Voi treenii n 5m SP asti charrua, paljon skill+kippo rajoituksia. Kaikki vanhat unsubscribed accountit muuttuu Alphoiksi, vain aktiivitilauksessa olevat ovat Omegoja.
 14. Kahvipapu

  Elite: Dangerous - Yleistä löpinää

  Päivitystä tuloo kohta, oisko thargoidsit tms random-aliensit jo lähellä.. https://community.elitedangerous.com/galnet/uid/57c69de19657ba060a46a7f2 https://imgur.com/gallery/Ior7C#G7lwbWw
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 0 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×