Jump to content
ET4FUN Taistelukoulu

KossuVissy

ET4FUN
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

KossuVissy last won the day on March 17 2017

KossuVissy had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

3 Followers

About KossuVissy

 • Rank
  Kenraalimajuri
 • Birthday 01/02/1976

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KossuVissy

  Päevitystä.

  Edellinen konekuume meni ohi ja uutta vois pukata päälle... oliskos tästä mihinkään, vai onko joku hinta/laatusuhteeltaan persiillään? Tuote 239,90 € 239,90 € Intel Kaby Lake i5-7500, LGA1151, 3.4GHz, 6MB, Boxed Toimitusaika-arvio: 5-7 työpäivää 149,00 € 149,00 € Gigabyte Z270-Gaming K3, ATX -emolevy Toimitusaika-arvio: 5-7 työpäivää 179,00 € 179,00 € Crucial 16GB (2 x 8GB) Ballistix Tactical, DDR4 3000MHz, 1.35V Toimitusaika-arvio: 1-4 työpäivää 185,00 € MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC -näytönohjain, 4GB GDDR5 Näyttiksessä siirtyminen 1060/1070 sarjaan nostaa hintaa melkoisesti...
 2. KossuVissy

  Päevitystä.

  Kiitoksia vinkeistä... Näyttäis sitten menevän myös muistit uusiksi, jos DDR4 joutunee vaihtamaan. Pitää vissiin kaivaa nykyisen koneen speksit ja katsastaa, josko sitä sais vauhditettua pelkästään näyttiksen ja kiven vaihdolla. Joku i5 tais olla kiinni koneessa. Näyttäis menevän lankun+kiven+muistien ja näyttiksen kanssa lähelle 1000 € ehdotetuilla kamoilla.
 3. KossuVissy

  Päevitystä.

  Jahas, iski konekuume, mutta ei ole tullu vuosiin seurattua mikä olis suhta parasta hinta/tehosuhteeltaan... en edes muista mitä oma nykynen kone on syöönyt Oliskos vinkkejä antaa, jos vaihtais näyttis+emo+kivi settiä?
 4. KossuVissy

  Oma serveri

  nii se serveri on muuten nimeltään ruoste klubi. Alkuun pääset nopeasti nappaamalla parit kiti ittelles, eli /kit chät boxiin ja sieltä katot saatavilla olevat kitit.Tais olla reso ja tool kitit tarjolla. Mä majailen voimalaitoksen itäpuolella ja train yardin eteläpuolella. Meidän universaali ovikoodi on käytössä, tosin Train yardin iso base ja quarry on varustettu turreteilla. Pikkumäkkiin, joka on ihan kiinni train yardin pump jackissä voi mennä turvallisin mielin, kuten myös isoon kolmiobaseen voimalaitoksen kupeessa.
 5. KossuVissy

  Oma serveri

  Kattelin tossa läpi, mitä uutta noi reseptit tuo tullessaan ja normi armored door vaatii 25 HQ + 5 gearia (uusi kompopnentti). Eli satchel raidit jatkunee servuilla pitkään oli resettien. Ja vaikka ulko ovi olisikin armored, voi kaikki muut ovet olla vielä sheet metallia. Sheet metal door vatii saman kun aikaisemminkin, kuten myös monet muut basic hommat, mukaanlukien code lock. Tässä yks video testiservulta: Onhan noita hiljasia servujakin... esim. se jossa nyt olen sooloillu.
 6. KossuVissy

  Oma serveri

  Eipä taida olla. Ainakin jokin servu happani tuossa viikko sitten. Vähä vois kysellä, josko porukka vielä pelailis tuossa resetin jälkeen (tulee tän viikon torstaina). Uusi component system pitäis olla julkaisukunnossa ja hiukan ensimakua resepteistä saa käväsemällä rustafied sivuilla kattelemassa kuvia ja updatevideoita. Componentteja on toistakymmentä ja niitä tippuu tynnyreistä ja loottilaatikoista. Esim. parempiin vaatteisiin tarttee sawing kitin + muita matskuja, rifleen rifle bodyn, sinkoon steel pipes jne (HQ:ta tietty myös aseisiin). Mä olen itseasiassa tällä hetkellä pelaamassa yhdellä kevyesti modatulla suomiservulla (low pop). 2,5k stäckit, pikku boostit resoamiseen jne. Jos porukkaa innostaa, ni sopivan servun etsiminen vois alkaa. Keisari ehdotteli jotain melko high pop servua, oliskos tällaseen innostusta vai?
 7. KossuVissy

  Oma serveri

  Voihan sitä tullo johonkin porukkaan satunnaiseksi seikkailijaksi.... ei vaadi pajoa aikaa, jos suurimman osan nukkuu jossain basen nurkassa
 8. KossuVissy

  Oma serveri

  Mitenkäs aletaan ensi resetin jälkeen veivaamaan tuolla meidän testiserverillä? Kuinka moni meinaa pelata ja kuinka isoihin porukoihin jakaannutaan? Osa varmaan jatkaa soolouraansa, kuten tähänkin asti jne. Ideoita?
 9. KossuVissy

  Oma serveri

  Ei tuohon rustiin tartte tosiaan tuhlata aikaa tolkuttomasti. Mukaan voi hypätä koska vaan ja jäädä kämpille nukkumaan, kun ei enää ehdi/jaksa. Seuraavan kerran kun hyppää peliin, niin on taas uutta kamaa tarjolla Ei tässä ainakaan itsellä tunnu vielä into laantuvan ja joka päivityksessä näyttäis tulevan uutta kivaa. Nyt saadaan satchel charget, double barrel shotgunit jne. Oman sakin löytäminenkin on helppoa, kunhan tehdään sulle makuupussi/sänky ja sitte vaan peliin tullessa F1 console auki ja siihen kill komento. sitte spawnaat pussiin ja olet meidän messissä. Kuukausittaiset mappi resetit tekee vielä senkin, että aina on rakennettavaa. Tänään tapahtuvassa resetissä ei pitäisi mennä edes XP, joten päästään hyvään vauhtiin heti. Jos saadaan tuo oma servu kuntoon, niin siellä voi sooloilla/pikku porukassa hengailla, jotta saatais muitakin pelaajia servulle. Vielä ei olla viemässä meidän "pääpeliä" omalle servulle. C4:n crafti vielä 5 explosivea vähemmän ja ruuti valmistuu nyt 2 sekunnissa edellisen 10 sekunnin sijasta. Eli C4:n valmistus nopeutuu/helpottuu huomattavasti.
 10. KossuVissy

  WoWs - yleistä hälinää.

  0.5.6 tulossa lähiaikoina... 4 uutta mappia ja paljon muuta.
 11. KossuVissy

  WoWs - yleistä hälinää.

  0.5.5 pätsin esittelyä.... saatiin vihdoin eri säätiloja... ainakin sade on lisätty. Muitakin mukavia juttuja tullut lisää. esim. tietyt carrierit on saanu AA boost napin jne.
 12. KossuVissy

  WoWs - yleistä hälinää.

  Eilen törmäiltiin carrieriin nimeltä saipan... 7 tierin jenkkien premium carrier, jossa on 9 tierin koneet. Tässä lisää...
 13. KossuVissy

  WoWs - yleistä hälinää.

  Kaikki, jotka aloittelee, tai muuten on aimi hukassa, tässä olis selitystä kuinka tähdätä ja mitä ne numerot yms tarkoittaa siinä tähtäimessä:
 14. KossuVissy

  Rising storm 2

  Jotkut pelit laittaa varman päälle.... uutta rusinamyrskyä Vietnamissa...
 15. KossuVissy

  WoWs - yleistä hälinää.

  Vielä vissiin ehtii ajamaan aprillieventtiä laivoihin... mukavaa nopeaa matsausta. Tärkeää ei ole voitto vaan 10k damagea per matsi.
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 0 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×